New Hope Club, Danna Paola - Know Me Too Well

Commenti

  • NAURA Official
    NAURA OfficialOra fa

    Nice song

  • ZTF. hamaziee
    ZTF. hamazieeOra fa

    Mama migren

  • niños heroes
    niños heroesOra fa

    okay, no puedo creee lo mucho que me gusta eata canción ahora

  • SHAM NUREEN MIRZA BINTI MOHD SUHAZLI
    SHAM NUREEN MIRZA BINTI MOHD SUHAZLIOra fa

    itwindow.info/door/video/mnqnmdel2WKqh5g.html

  • Titi Khusnul
    Titi KhusnulOra fa

    Yg indo kesini gegara tiktok kebanyakan wkwk

  • Tiyasha Sardar
    Tiyasha Sardar2 ore fa

    I luv this song fr the music,lyrics,tune.. & more luv coz it matches wid my situation rn🙂

  • Enrique Mz
    Enrique Mz2 ore fa

    D A N N A

  • arturo diaz vazquez
    arturo diaz vazquez3 ore fa

    Ya se saborea esos 20 millones.

  • Milka Martinez
    Milka Martinez3 ore fa

    Tik tok Es momento de hacer lo tuyo

  • Ipshita Paul
    Ipshita Paul4 ore fa

    In love with this song😌❤

  • Vanesita Centeno Barba
    Vanesita Centeno Barba4 ore fa

    Es La Mejor Canción No Paro De Escucharla 🎶

  • alya batrisya
    alya batrisya6 ore fa

    I love thisss song soooo much

  • Adriana Salas
    Adriana Salas6 ore fa

    Can someone from Indonesia can explain what does it mean “Mama migren” please. My curiosity level is SO high.

  • Adriana Salas

    Adriana Salas

    Ora fa

    ahhhhh thanks u!!! I have read different comments and I wanted to understand the joke. Love !

  • hama mudo

    hama mudo

    3 ore fa

    Basically missheard lyrics of "My mind again"

  • Issei Lee
    Issei Lee6 ore fa

    Why I just have found this gem! Can't stop listening 💕

  • Ratna Surya
    Ratna Surya7 ore fa

    I love this song

  • Ankita Talukder
    Ankita Talukder7 ore fa

    This song is underrated

  • DISTRIBUTOR HIJAB INSTAN
    DISTRIBUTOR HIJAB INSTAN7 ore fa

    Rangorang tau dari tiktok, lah aku dari rive project chanel

  • journee ensoleillee
    journee ensoleillee7 ore fa

    I love this song. The song kept playing in my room at night. I can't stop loving ittttttt

  • Ciciyaaa -_-
    Ciciyaaa -_-7 ore fa

  • REAL NAKUL
    REAL NAKUL7 ore fa

    This is so amazing

  • About Muslims
    About Muslims7 ore fa

    Biasa di pake buat backsound

  • Jared L
    Jared L7 ore fa

    QueenDanna

  • Subhashree Patra
    Subhashree Patra7 ore fa

    I really got addicted to this song.

  • NoobyPro
    NoobyPro7 ore fa

    Nanana mama migren

  • Army love V
    Army love V8 ore fa

    Ustedes son los originales wauuu sta buscando sta cancion

  • Ankita Talukder
    Ankita Talukder8 ore fa

    Wow i just got to know that girl singer is Lu from Elite... She even sings so well

  • Ankita Talukder
    Ankita Talukder8 ore fa

    The tune of this song is soooo good

  • Nabila Chanaya
    Nabila Chanaya8 ore fa

    Omggg i just realised girl in this mv it's same with Lucresia in Elite

  • Muhammad Azri Ahmad Subri
    Muhammad Azri Ahmad Subri8 ore fa

    Spain Language make this song very unique, I really like the way they talk about love

  • Armando Álvaro Arroyo
    Armando Álvaro Arroyo9 ore fa

    DANNA PAOLA !!!

  • Kadek Yogananda
    Kadek Yogananda9 ore fa

    Camila's voice man version

  • Hesti Kusumaa
    Hesti Kusumaa9 ore fa

    .

  • Rais .T
    Rais .T9 ore fa

    Nanananana mama migren....

  • Endri Irawan
    Endri Irawan9 ore fa

    🇲🇨 Indonesia hadir 😁🙏

  • Alain Sanz
    Alain Sanz10 ore fa

    Danna Paola The Princess Of Latin Pop

  • Alain Sanz
    Alain Sanz10 ore fa

    Danna Paola I Love You beautiful girl

  • Pangeh Agung
    Pangeh Agung10 ore fa

    Mama migren

  • KIND
    KIND10 ore fa

    Larh..lagu ni dah lama upload ..kenapa den baru tahu viral je bru ni😂

  • Rahman Azidan
    Rahman Azidan10 ore fa

    Ah-ah, ah-ah (ah-ah, ah-ah) I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (good but you can tell) You're right, I shoulda text you goodnight I shoulda given more time I wish I had've known this before Now I'm replaying our goodbye But it wasn't a goodbye And I still hear you slamming the door Try to hit you up, but you've had enough You're screaming down the phone "You don't know what you lost" I say, "I'm fine, " I didn't care that much But I realize when you hang up, I messed this up I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (uh) 'Cause you know me too, you know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Lo puedo dejar para mí, jamás volverte a llamar But baby no puedo engañarme a mí misma, no Porque cada vez que me oyes, yo sé que tú me lees Lo mejor será dejarte ir, y olvidarte Try to hit you up, but he had enough Just screaming down the phone "You don't know what you lost" I say, "I'm fine, " I didn't care that much But I realise when you hang up, I messed this up I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (uh) 'Cause you know me too, you know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Oh, if we could take it back Baby, if I could, then I would (I would) I would give you all I have Baby, if I could, then I would (I would) I spend my weekends tryna get you off My mind again, I can't make it stop Tryna pretend I'm good, but you can tell Mm, I'm not I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell 'Cause you know me, you know me too well (you know me too well) Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Solo tú me conoces tan bien

  • Kong Kathrine
    Kong Kathrine10 ore fa

    I like this song...I Love You💝💝

  • Furomzu LakzanDo
    Furomzu LakzanDo10 ore fa

    MAMA MIGRAINNNN

  • FF _ RICO
    FF _ RICO11 ore fa

    Mama migren

  • Marcotello Gameplay ❤️
    Marcotello Gameplay ❤️11 ore fa

    Dateng gara gara: mama migren 👁️💔👁️

  • Miya Alvino
    Miya Alvino11 ore fa

    whoo watching 2021:)

  • Faisal M.P.
    Faisal M.P.11 ore fa

    I come in 2021😂

  • 02 Dewayu Dinda
    02 Dewayu Dinda11 ore fa

    Lucrecia?

  • Adriana Salas

    Adriana Salas

    9 ore fa

    Yes! Danna Paola is a singer too. A good one

  • farras
    farras11 ore fa

    omggg she's Lu from Elite!!

  • Adriana Salas

    Adriana Salas

    9 ore fa

    Listen to her music. You will love it!! “Oye Pablo”, “Final Feliz” , “So good”

  • DEDE UTUN
    DEDE UTUN11 ore fa

    Sperma wekend uuuuu

  • LapanBeat NiBoss
    LapanBeat NiBoss11 ore fa

    Dah 19 jt aja nih, terakhir liat 10 jt anjirr

  • Erlangga Agus
    Erlangga Agus11 ore fa

    Aq sek kait delok

  • Sofia Huriya Ajda
    Sofia Huriya Ajda11 ore fa

    Aaaaa mas receeh

  • hi hinata
    hi hinata11 ore fa

    Love

  • Siti Rida
    Siti Rida11 ore fa

    Watt tu now ins yow is tu

  • yardanz.h
    yardanz.h11 ore fa

    Mama migeren 😂

  • A G H
    A G H12 ore fa

    Mama Migren

  • Usman fadh
    Usman fadh12 ore fa

    Ahh... sperma wiken 💆💆

  • Firli Khoerul Adnin
    Firli Khoerul Adnin12 ore fa

    SPERMA WEEKEND

  • KAFIE EL AZZAM
    KAFIE EL AZZAM12 ore fa

    Aku ngetiknya mama Niken

  • Pelangi Printing
    Pelangi Printing12 ore fa

    MAMA MIGREN 😊😊

  • Ria Efriani
    Ria Efriani12 ore fa

    Was that danna paola child actress played some telenovela with pigtail hair?

  • Alain Sanz

    Alain Sanz

    10 ore fa

    And singer

  • Adriana Salas

    Adriana Salas

    11 ore fa

    Yes!!!

  • Yu Yus
    Yu Yus12 ore fa

    Orang Malaysia mne?

  • Putera Halayan
    Putera Halayan13 ore fa

    Thanks to tiktok

  • Yusup Jamaludin
    Yusup Jamaludin13 ore fa

    Watching this because tiktok 😂😂😘

  • dheasalsa
    dheasalsa13 ore fa

    hi I'm from Indonesia, this song is too good to listen to every day I want to meet you please

  • dheasalsa
    dheasalsa13 ore fa

    hi I'm from Indonesia, this song is too good to listen to every day I want to meet you please

  • Ishu Mondal
    Ishu Mondal13 ore fa

    Just came from insta reels ❣️

  • Jay Jay
    Jay Jay13 ore fa

    Lets make it 100M

  • Agia saputra
    Agia saputra13 ore fa

    Amazing in song😍

  • Septi noviyati ulfah
    Septi noviyati ulfah13 ore fa

    Ke sini karena tik tok ❌ ke sini karena mama migren ✅

  • Aisyah Firdaus
    Aisyah Firdaus14 ore fa

    Telat 1 menit❎ Telat 2 tahun✅ 😌😢

  • aci mltunan
    aci mltunan14 ore fa

    Candu banget

  • Asiah Aja
    Asiah Aja15 ore fa

    The song is really good

  • Ita Agustina
    Ita Agustina15 ore fa

    🧡from🇮🇩

  • dede susilawati
    dede susilawati15 ore fa

    magnet

  • Fita Amalia rosari
    Fita Amalia rosari15 ore fa

    Keren

  • wina wandini
    wina wandini16 ore fa

    Semangat yg lagi belajar menghafal lagu ini ☺️

  • dandi dharma putra
    dandi dharma putra16 ore fa

    Mama migren

  • Zawiah Zainal
    Zawiah Zainal16 ore fa

    Auyidiapyhhhhhjbim# jbkjmkj,#jgfhhicucucyfrczx .nkjvovovovhovkvoljkvjbnlbkbonbjvkno❤❤😍

  • Bilse'
    Bilse'16 ore fa

    Lu gak di elite ternyata kamu disin ya, hahah 🤩❤

  • Zawiah Zainal
    Zawiah Zainal16 ore fa

    gggjhkgtggvgcAd h😄

  • Izzi Abyanz
    Izzi Abyanz16 ore fa

    Lu ?

  • Izzi Abyanz

    Izzi Abyanz

    7 ore fa

    @Adriana Salas wowww 😍😍

  • Adriana Salas

    Adriana Salas

    11 ore fa

    Yes!! Danna Paola

  • Izzi Abyanz

    Izzi Abyanz

    16 ore fa

    @widi anto itu yg cewe si Lu bukn yg di series Netflix?

  • widi anto

    widi anto

    16 ore fa

    Knp

  • CWR 6598
    CWR 659816 ore fa

    Ah-ah, ah-ah (ah-ah, ah-ah) I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (good but you can tell) You're right, I shoulda text you goodnight I shoulda given more time I wish I had've known this before Now I'm replaying our goodbye But it wasn't a goodbye And I still hear you slamming the door Try to hit you up, but you've had enough You're screaming down the phone "You don't know what you lost" I say, "I'm fine, " I didn't care that much But I realize when you hang up, I messed this up I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (uh) 'Cause you know me too, you know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Lo puedo dejar para mí, jamás volverte a llamar But baby no puedo engañarme a mí misma, no Porque cada vez que me oyes, yo sé que tú me lees Lo mejor será dejarte ir, y olvidarte Try to hit you up, but he had enough Just screaming down the phone "You don't know what you lost" I say, "I'm fine, " I didn't care that much But I realise when you hang up, I messed this up I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (uh) 'Cause you know me too, you know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Oh, if we could take it back Baby, if I could, then I would (I would) I would give you all I have Baby, if I could, then I would (I would) I spend my weekends tryna get you off My mind again, I can't make it stop Tryna pretend I'm good, but you can tell Mm, I'm not I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell 'Cause you know me, you know me too well (you know me too well) Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Solo tú me conoces tan bien

  • nur ima suryani
    nur ima suryani16 ore fa

    Dan gua telat satu tahun..suka lagu in gegara Tik tok sliweran..gk tau ny enak bgt di dnger..😔😏😂😂

  • Eulis Mawar
    Eulis Mawar17 ore fa

    Kesini gara gara tiktok 😂

  • Kirana Fahmi
    Kirana Fahmi17 ore fa

    These song makes me feel young.

  • Antonio Castillo
    Antonio Castillo17 ore fa

    OMG! Is the song of the trend of Tik Tok, I Love it!

  • Diah Hutami
    Diah Hutami17 ore fa

    Mama migren

  • zurfaqa alam
    zurfaqa alam17 ore fa

    My mind again = Mama migren

  • hi hinata

    hi hinata

    11 ore fa

    Aku malah ketik lagu mama niken😅

  • KuroSytee

    KuroSytee

    17 ore fa

    Akkwkkkwkw

  • Adi Wiguna Putra
    Adi Wiguna Putra18 ore fa

    wait... is she maria bellen on telenovela??

  • Adriana Salas

    Adriana Salas

    11 ore fa

    Yes!!! Danna Paola

  • Rizal item
    Rizal item19 ore fa

    Siapa yg kesini gara2 nonton ELITE????lucreciaa

  • Adriana Salas

    Adriana Salas

    11 ore fa

    Danna Paola;) Listen to her music with the cast of Elite “Oye Pablo”, “Final Feliz”

  • taetae
    taetae19 ore fa

    THIS SONG IS SOOOOO GOOD

  • Nabila Nur Fadilah
    Nabila Nur Fadilah19 ore fa

    Go 20jt penonton

  • 얀티라즐리
    얀티라즐리19 ore fa

    Dtg sini sebab @dekwa kat tik tok tu trending... She cover your song, become trending and now she's on the ITwindow as well.

  • Fahmi Azman
    Fahmi Azman20 ore fa

    I searched annoying song stupid tiktokers always listen, then i found this song. Idiot tiktokers make this song famous & annoying at the same time.

  • taetae

    taetae

    19 ore fa

    if u get annoyed then why u here lmao

  • Lolita Gonzales
    Lolita Gonzales20 ore fa

    Thank you so much guys for keep streaming the song with y'll we make almost 20M. In like one month. Lets go for 25M.

  • Rebeca Ventura
    Rebeca Ventura21 ora fa

    Awww omg I remember listening to their covers in like 2015/2016 and look at them now 😩 AMAZINGLY TALENTED ON THEIR OWN 🥰

  • tyaaa
    tyaaa21 ora fa

    Candu bet lagunya weh

Il prossimo